Bonen Doppen

In alle bescheidenheid; veel mensen kennen me en ja… ik ken andersom ook veel mensen. Soms van gezicht, soms van naam! Een groot netwerk heet dat. “De man met die gesoigneerde snor” denkt u waarschijnlijk, of “die man, vriendelijk glimlachend met goed glas in de hand”. Beide kwalificaties die ik ooit over mezelf las, kloppen. Maar vergis u niet, want er zit meer in het vat.

Na jaren en jaren me voor Gasunie te hebben ingezet, was het tijd voor een eigen nestgeur . En dus is er een nieuwe activiteit in het Noorden: een onafhankelijk éénmansbedrijf met een keukenblad als bureau en een laptop van het pc privé project, dat mensen samen brengt op het gebied van communicatie. Matchmaker, maar u kunt me ook zien als communicatiebemiddelaar. Kijk voor meer informatie op mijn website: www.janboon.com.

In mijn column Bonen Doppen beschrijf ik de marketing-, communicatie- en reclamebewegingen in Noord-Nederland. Welke ontwikkelingen zijn er gaande in de noordelijke communicatiewereld? Daarom ben ik blij met deze onafhankelijke, signalerende en af en toe genadeloze rubriek. Dat had u niet gedacht hé?

Bonen Doppen heeft een eigen website: u kunt mijn columns lezen op www.bonendoppen.wordpress.com.

Jan Boon
Matchmaker

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s